Massages

Over onze massages

 Traditionele Thai Massage

 

 

 

In een traditionele massage worden druk-en stretchtechnieken gebruikt om blokkades en energie verstoringen in het lichaam op te lossen. Men wordt bewerkt met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseuse. Dit is vooral aan te raden bij spierpijn of na zware inspanning. Thaise massage brengt de belangrijkste spiergroepen in balans en versoepelt het lichaam. Het effect is zeer ontspannend zowel voor jong en oud, actieve en inactieve mensen. Thaise massage draagt al eeuwenlang bij tot het verbeteren van de gezondheid.

Thaise olie massage

  

 

Thaise oliemassage is ook geschikt voor ouderen  en tevens voor patiënten met reuma, ver gevorderde artrose of ernstige rugklachten.

Voet massage

 

Een voetmassage geeft ontspanning, niet alleen in je voeten, die je de hele dag dragen, maar in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. Een voetmassage geeft je rust en laat je even stilstaan bij jezelf. Een voetmassage kan verzachting en weldaad geven bij verschijnselen of klachten zoals bijvoorbeeld: Spanning, hoofdpijn, slapeloosheid, pijnlijke vermoeide voeten, vochtophoping in de voeten of benen, verkrampte en gespannen voeten, koude voeten en benen.

Duo massage

Wat is er nou fijner dan genieten van een ontspannende massage? Juist, genieten van een ontspannende massage samen met een speciaal iemand! Kies voor een duo-massage en geniet van een ultiem ontspannende behandeling samen met je grote liefde, een dierbaar familielid of een goede vriend of vriendin. Afhankelijk van de massage, wordt deze uitgevoerd door twee masseuses. Zoals de naam al suggereert, worden tijdens een duo-massage twee mensen tegelijkertijd gemasseerd in dezelfde ruimte.

Je kunt kiezen voor een romantisch moment samen met je geliefde, maar je kunt er ook een gezellig uitje van maken met een vriend of familielid. Het belangrijkste van een duo-massage is dat je een heerlijke massage kunt delen samen met een speciaal iemand en allebei de behoefte hebben om te ontstressen.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN DUO-MASSAGE?

In de massagesalon zullen er bij een duo-massage twee bedden naast elkaar staan. De keuze is dus volledig aan jullie. Wanneer jullie beide een andere variatie van een specifieke massage wensen, is dat vaak ook geen probleem. Tijdens de duo-massage zul je een fijne behandeling ontvangen die zal worden aangepast aan je wensen. Een duo-massage is dus net zo persoonlijk als een normale massage

GOED OM TE WETEN

Voor een duo-massage gelden geen specifieke regels. Je kunt het moment gebruiken om gezellig bij te kletsen of juist om te genieten van de stilte en rust. De indeling is volledig aan jullie.

De volgende keer dat je een massage boekt, boek er dan gezellig een samen met je geliefde, familie lid of een goede vriend.