Reacties

15 reacties op Reacties

 1. René schreef:

  Voor het eerst hier geweest, en behandeld door En. Heb in Thailand veel massages gehad, maar deze blijft mij bij! Ik zat totaal vast in rug, nek, schouder noem maar op, maar zij heeft alles los gekregen. Ja, het was geen softe massage, maar daar had ik ook niet voor gekozen. Helemaal goed, over een tijdje weer naar Thong Kham.

 2. Een bezoeker schreef:

  In verband met lage rugklachten heb ik me nu 2 maal laten behandelen in deze goed verzorgde Thaise massage salon door Roos, een van de medewerkers van Thong Kham, met een heel bevredigend resultaat. Ik kan een ieder aanraden die rug klachten heeft deze salon eens een bezoek te brengen, in een heel gemoedelijk sfeer met rustige achtergrond muziek en met een goed resultaat. Roos bedankt.

 3. Saheda schreef:

  Ivm klachten een aantal massages gehad, tot nu toe erg tevreden over de behandelingen. Verder zijn de dames heel vriendelijk. Zeker aan te raden 🙂

 4. ingrid schreef:

  ben vandaag voor eerst geweest voor een voet massage en werkelijk waar heerlijk zo ontspannen ik kijk uit naar volgende massage!! bedankt!!

 5. Gül schreef:

  Al voor de tweede keer geholpen door Da. Ik voel al verlichting. Ik heb door stress veel vastzittende spieren, hoofdpijn, nek- en schouderklachten die overslaan naar rugpijn. Echt een aanrader. Heerlijk z’n Thaise massage. De ruimtes zijn schoon en top secreet. Een afspraak maken kan best snel, een appje en alles geregeld. Dank dames.

 6. Jan Wateringen schreef:

  Vandaag , 9 november voor het eerst bij Tong Kham geweest ,
  Mooie nettte en schone salon en kamer maar vooral vriendelijke dames . Goede massage gehad van Roos en een hele fijne kennismaking met An die ik heel “vrolijk” vond. Bedankt beide . Voor mij reden om heel snel weer terug te gaan . Tot snel!!

 7. Een bezoeker schreef:

  Eya, heeft alle vastzittende spieren weer lekker los gemaakt.

 8. Kees uit Delft schreef:

  Roosje en An super

 9. Arjan schreef:

  Vanwege aanhoudende lage rugklachten er Thaise massage eens geprobeerd. Ik ben nu drie maal behandeld door Roos en ik merk echt resultaat. Voel me soepeler en minder stram. Roos pakt je stevig aan maar dit leidt mij tot resultaat. Roos bedankt en tot over 2 weken voor de volgende afspraak

 10. Kees schreef:

  Ik ben hier geweest met Eya geweldig massage. Top!

 11. Jan schreef:

  Sinds de opening in mei 2015 ben ik bijna elke 14 dagen bij Thong Kham Massage geweest waar ik door Ann de eigenaresse werd behandeld. Het jaar daarop ging Eya mij masseren. Na een jaar waren mijn klachten, zoals rugpijn, spierpijn, last van mijn schouders verdwenen door haar goede en stevige massages. Later dat jaar kwam ook Roos erbij die nauwelijks onderdeed voor Eya. Bedankt dames, prima gedaan allemaal. Voorlopig blijf ik nog komen om mijn lijf fit te houden!

 12. Jan schreef:

  Sinds de opening ben ik een geregelde bezoeker van Thong Kham Massage vanwege diverse spier-, schouder- en rugproblemen. Aanvankelijk kreeg ik de massages van Ann, de eigenaresse, nu overgenomen door Eya, die er door haar behoorlijk stevige behandeling ervoor gezorgd heeft dat ik een jaar later van alle problemen af was. Hulde! Ik bezoek Thong Kham massage om de veertien dagen voor een half uur massage. Dat is voor mij voldoende om goed fit te blijven. Door de vakantie van Eya eind vorig jaar werd Roos haar vervangster, die mij nu ook nog geregeld behandelt. Zij doet nauwelijks onder voor Eya, zodat Thong Kham voor mij de plek is om mijn spieren weer in optimale conditie te krijgen.

 13. Tamara schreef:

  Vandaag een top massage gehad. (was hier voor de tweede keer)
  Ik kom zeker vaker terug!
  Ook kreeg ik van Roos nog wat tips om soepel te blijven.
  Een aanrader 🙂

 14. Bezoeker 2 schreef:

  Vandaag een massage gehad, in een geheel ontspannen omgeving. Het deed mij goed. Echt iets om geregeld te ervaren. Ik geef een “pluim” voor de behandeling.

 15. Een bezoeker schreef:

  Een bezoeker,
  voor de tweede keer een bezoek gebracht aan Thong Kham en weer een heel goede massage gehad van Roos, kwam weer fris en fruitig buiten.
  Ik kan het u aanraden ook als u pijn klachten heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *