Massages

 

Over onze massages

 

 

Traditionele Thai Massage

Thong Kham is een salon voor Traditionele Thaise Massage in Den Haag Wateringseveld.

 

De praktijk beschikt over 2 sfeervol ingerichte kamers, geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Men kan hier terecht voor een stevige en harde massage, om vastzittende en stijve spieren los te werken, maar ook voor een zachte massage om te ontspannen en te genieten. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor aroma, olie en voetmassages met kruiden mogelijk. In een traditionele massage worden druk-en stretchtechnieken gebruikt om blokkades en energie verstoringen in het lichaam op te lossen en de doorbloeding te verbeteren. Men wordt bewerkt met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseuse. Dit is vooral aan te raden bij spierpijn of na zware inspanning. Deze massage heeft een helende werking. Thaise massage brengt de belangrijkste spiergroepen in balans en versoepelt het lichaam. Het effect is zeer ontspannend zowel voor jong en oud, actieve en inactieve mensen. Thaise massage draagt al eeuwenlang bij tot het verbeteren van de gezondheid.

Thaise olie massage

 

 

Thaise oliemassage is ook geschikt voor ouderen  en tevens voor patiënten met reuma, ver gevorderde artrose of ernstige rugklachten.

Voet massage

 

Een voetmassage geeft ontspanning, niet alleen in je voeten, die je de hele dag dragen, maar in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. Een voetmassage geeft je rust en laat je even stilstaan bij jezelf. Een voetmassage kan verzachting en weldaad geven bij verschijnselen of klachten zoals bijvoorbeeld: Spanning, hoofdpijn, slapeloosheid, pijnlijke vermoeide voeten, vochtophoping in de voeten of benen, verkrampte en gespannen voeten, koude voeten en benen

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.